ИндексИндекс  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Share | 
 

 Да се разголим астрологично

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
само_види
Спамер №1
avatar

Пол : Female Брой мнения : 1490
Точки : 4081
Рейтинг : 55
Регистрация : 16.03.2012

ПисанеЗаглавие: Да се разголим астрологично   Сря Апр 25, 2012 11:13 am

Предлагам да ви публикувам части от една книга, която имам. Разкрива черти от нашия характер на база това в кой зодиакален знак са се намирали Слънцето, Луната, Венера и Марс в деня и годината на нашето раждане. Традиционните хороскопи обикновено възприемат като определящо къде се е намирало Слънцето, но от местоположението на тези небесни тела картинката се допълва. Може пък и да ни бъде интересно.

Който има желание да се включва: рождена дата и година, ако си знаете часа още по-добре, но не е фатално.

Ще започна със себе си:

ЖЕНА СЪС СЛЪНЦЕ В ЗНАК РАК

Аз съм чувствителна. Много хора не разбират това при първата си среща с мен, защото умея да се владея добре. Ако сте вътрешно нестабилен, бихте ли допуснали някого близо до себе си веднага след запознанството? Приемам нещата твърде лично, защото съм дълбоко емоционална. Никога не съм безразлична или студена. Понякога си мисля, че целта на моя живот е да съчувствувам на целия свят. Щом обикна някого, аз започвам да се грижа за него: за прехраната, за облеклото му, напомям му да не забрави чадъра си, глезя го. А обичам и мен да глезят.
Родена съм да бъда майка. Дори да нямам деца и да съм жена отдадена на кариерата, аз ще бдя като квачка над подчинените и колегите си. Работните помещения ще имат домашен уют, ще се грижа всички да са сити и доволни. Винаги имам на разположение някакви сладкиши за почерпка. Мога да бъда раздразнителна и потисната, защото съм твърде емоционална и взимам всичко много присърце. Трудно ми е да освободя съзнанието си от служебните проблеми и да се затворя в себе си. Помня дълго и никога не забравям тези, които са били добри, но също и тези, които са се отнесли лошо с мен. Посветя ли се на някого или нещо, аз не се отказвам лесно. Упорита съм.
Сигурността има водещо място в списъка на моите предпочитания. Аз искам дом, килер с хранителни запаси и парични спестявания. Нуждая се от солидна база, на която да стъпя, и от плодородна градина, където да се проявя. По този начин всички около мен се чувствуват уютно и тогава проличава моето необикновено чувство за хумор, въображението ми и духовното ми богатство. Аз съм предана в най-висша степен на тези, които обичам. Понякога това е израз на компенсация за липсата на любов в моето детство. Лесно мога да се почувствувам онеправдана, а това ми е особено мъчително.
Имам сантиментална душа и старомодни разбирания и харесвам мъжете с традиционни мъжки добродетели. Ценя джентълмена, човека, който е внимателен и изискан, дори да демонстрира прекалена мъжка гордост. За мен е изключително важно да бъде подходящ за ролята на баща. Истински копнея за сигурност. Децата не могат да се отглеждат добре без добра материална база. Нуждая се от някого, който най-малкото се старае да ги подсигури. Тъй като ме привличат чувствителните партньори (търся момчето във всеки мъж), близките ми мъже не винаги са заможни. Богат или не, влюбя ли се веднъж в някого, аз оставам трайно привързана. Причина за това постоянство е моята упоритост.

ЖЕНА С ЛУНА В ЗНАК СКОРПИОН

Никога не съм безразлична — както към секса, така и към работата, и към приятелите си. Аз съм страстна и силна, дори да не го показвам, което често се случва. Мога да чакам, за да видя какво ми предстои и да използувам създадената от мен мистична атмосфера, за да постигна целта си (макар да съм способна да я постигна и направо). Аз съм дълбоко емоционална и изключително чувствителна, което се проявява в различни степени и нюанси. Умея да бъда много взискателна, но съм твърде уязвима и лесно се засягам.Обикновено прикривам обидата и тайно обмислям отмъщението.
Нерешителните хора не ме интересуват. Дълбоката ми емоционалност предполага партньор със силен характер. Но това не е всичко. Аз веднага изразявам отношението си към хората, които срещам и предизвиквам ответна реакция на любов или омраза. Мъчно се доверявам, защото постоянните ми вътрешни промени, съвсем лични, протичат бурно и ми е трудно да ги споделя. Трябва да ми докажете, че заслужавате вниманието ми и тогава ще ви бъда непоколебимо вярна. Аз умея да бъда постоянна. Крайностите са естествени за мен — от пълното доверие до категоричната раздяла, без обръщане назад. Трябва да издържа на изпитанията. Познавам добре манипулациите с чувствата — знам как да ги използувам и как да се предпазвам от тях.
Мама беше сложна личност, която често ми се натрапваше и със силата, и със слабостта си. Моята сексуалност представляваше голям проблем за нея и имах много трудности, докато сложа в ред емоционалната ни връзка. Тя беше многостранна личност и се проявяваше като положителна, властна и авторитетна натура.
Искам мъжът до мен да е силен и безстрашен. Някой, който се е сблъсквал с тъмната страна на живота и е успял да победи. Богатството му трябва да е скрито в душата и да знае как да го използува.

ЖЕНА С АСЦЕНДЕНТ РИБИ

Обичам да чертая, да рисувам и да пиша стихове, макар и във въображението си. Понякога си фанатазирам, че съм известна поетеса, но без да отдавам на това голямо значение. За мен е важно да си мисля и да си мечтая. Обичам всякаква музика, но особено ми допадат струнните изпълнения. Толкова са романтични! Обичам и романтичните преживявания — сама или с някой мъж, било в книга или просто като идея. Имам нужда да бъда вдъхновявана, за да изявя най-доброто от себе си и аз непрестанно търся това вдъхновение! Намирам го в пътешествията, а понякога в религията и философията. Веднъж приела една идея, аз я следвам ревностно и така моята скромна личност се заличава. Участвувам в протестни шествия, като не се страхувам от конфронтация.
Макар че съм чувствителна и съзидателна, одухотворена и мила,аз мога да се държа началнически с колегите си, защото моята жертвоготовност ми дава чувство за превъзходство. Обикновено работата или професията ми изискват саможертва — продължителна или допълнителна работа, изпълнение на неблагодарни и непривлекателни задачи. Аз все гледам да работя, но трябва да се пазя от преумора в старанието си да задоволя изискванията на другите — дори когато това е мое задължение. Мога да стана жертва на преумората. Причината е, че влагам твърде много от себе си и моята подчертано чувствителна същност ме кара да страдам.
За да избягам от собствената си чувствителност и за да се възстановя от усещането за болката на другите, аз обичам да пия и да се забравям. Тогава се нося в своя спокоен свят, където няма грозота, няма страдание и мъки и всичко е приятно и красиво. Нуждая се от мъж, който ще ме разбере, но който ще бъде по-практичен от мен и ще се грижи за нещата от всекидневието — например за продуктите в хладилника или за чистите кърпи. Аз забравям за тях. Но светът се нуждае и от нас, мечтателите. Колко щеше да е мрачен, ако никой никога не мечтаеше?

ЖЕНА С ВЕНЕРА В ЗНАК ЛЪВ

Аз приличам на онези хора, които казват за себе си: "Не съм придирчив. Просто искам най-доброто". Не само най-доброто, а и най-най-доброто. Без никакви икономии, моля! Сиромашията ме докарва до дълбока депресия. Обичам най-красивото и най-качественото. Винаги пътувам в първа класа. Пестеливостта ме изнервя. Щедростта ми е добре позната и аз я демонстрирам с вкус и стил така, както върша всичко останало. Посредственността и вулгарността ме отблъскват.
За мене любовта е велико чудо и аз й се отдавам изцяло. Фантазията ме отвежда към първата целувка, прегръдка и до идеалната кулминация. Любовният ми живот трябва да бъде като истинска опера: една страстна и сърдечна драма. Но внимавайте — аз различавам фалша отдалеч. Трябва да чувствувам, че съм истински обичана и обожавана и да зная, че вниманието към мен е искрено. В противен случай унивам или негодувам в зависимост от настроението ми. Но реакцията ми винаги е осезаема. Аз съм романтична и силна. Чувствата ми никога не са неутрални, те са винаги силно изявени. Признавам, че гордостта ми се проявява, когато ме обиждат. Бих предпочела да умра, отколкото да позволя някой да узнае истинските ми чувства.
Щастлива съм, когато постигна дълбока взаимна хармония с любимия. В неговите очи аз трябва да виждам блясъка на любовната светлина. Нуждая се от подкрепа. Той трябва често да ме хвали — това ми доставя радост. Трябва да бъде привързан към мен, да е силен, благороден и да ми бъде верен. Каквото и да прави, той заема важно място в сърцето ми. Той е най-добрият. Бих желала и той да мисли същото за мен. Ето защо, дори ако се отклоним от романтичната линия и преживеем срив, ние ще запазим връзката си външно и ще продължаваме да изглеждаме добре за всички около нас. Животът ми е сцена. Аз съм писателката, режисьорката и актрисата, а моят любим е главният герой. Заедно можем да създадем истински любовен роман. Ако любовта ни е истинска, за нас ще се разказват чудеса.


ЖЕНА С МАРС В ЗНАК ОВЕН

Аз съм жена боец. Мога да предвождам лека кавалерия. Впускам се в атака устремно и нищо не може да ме спре. Върша всичко бързо и експедитивно. Аз съм енергична, нетърпелива и импулсивна, понякога дори прибързвам. Намирам се в центъра на действието и то като негов лидер. Вървя напред, без да се обръщам и без да поглеждам дали някой ме следва. Оставям подробностите на другите, но първо ги убеждавам в необходимостта да завършат започнатото от мен дело. Винаги намирам нещо привлекателно, към което да се устремя. Аз съм като странствуващ рицар — тръпна при появата на всяко предизвикателство.
Не играя на дребно. Искам ли нещо или някого, атакувам директно. Действувам и реагирам спонтанно, дори по-късно да съжалявам. Първата ми реакция обикновено е вярна. Ако е необходимо, воювам — битката е в кръвта ми. Но и лесно сключвам примирие. Не съм нито срамежлива теменужка, нито виеща се лоза. Душата ми е романтична, но аз съм независима жена със собствено мнение. Харесвам мъжете, които непрестанно търсят, които имат ясни цели и разбирания за живота. Не искам да се страхуват от мен, а да са такива, каквито са в действителност. Не е необходимо да са изключително мъжествени. Моят избраник е деликатен мъж, художник или поет. Той трябва да е наясно със себе си и да се чувствува уверен. Допадат ми мъжете, които се държат мъжки.
Влюбвам се, ако нещата са истински. Смятам, че трябва да съм единствената дама в живота му и тогава страстта ми се нажежава до бяло. Ако не заемам най-важното място в сърцето му, аз повяхвам като маргарита без вода. Трябва да бъда всичко за него.
Правя първата крачка само ако се налага. Вероятността да бъда победена ме вълнува и обичам да редувам агресивността с податливост. Доминирането и пасивността в любовната игра ми допадат дотолкова, доколкото и двамата знаем, че това е само забава. Не желая да ме превъзхождат в живота, а само в любовта. Аз съм боец, но преди всичко съм любима.


Не че всичко е на 100 % и как би могло да бъде, но е интересно да се прочете това-онова за хората, които познаваме.

_________________
Когато си нещастен, не влизай в дома на приятеля си.
Върнете се в началото Go down
Шери
Фурия
avatar

Пол : Female Брой мнения : 1488
Точки : 4137
Рейтинг : 115
Регистрация : 14.03.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Чет Апр 26, 2012 8:24 am

Бе не знам за 100,ма едно 99% се познах.
" Аз съм боец, но преди всичко съм любима."

_________________
Да...ма друг път [You must be registered and logged in to see this image.]
Върнете се в началото Go down
само_види
Спамер №1
avatar

Пол : Female Брой мнения : 1490
Точки : 4081
Рейтинг : 55
Регистрация : 16.03.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Чет Апр 26, 2012 9:19 am

Пълна разсейка съм golem smeh , рекох да напиша нещо на Шерри и вместо цитирай натиснах промени и какво се получи - търся си моя пост и не го виждам, а то съм нашарила на Шеринка поста, кво да ви разправям: опасни са тия бутончета, модераторски

_________________
Когато си нещастен, не влизай в дома на приятеля си.
Върнете се в началото Go down
само_види
Спамер №1
avatar

Пол : Female Брой мнения : 1490
Точки : 4081
Рейтинг : 55
Регистрация : 16.03.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Чет Апр 26, 2012 9:19 am

Шерри, пусни ми на ЛС рождена дата и година и ще ти пусна нещата за теб, това в първия пост е информацията за мен g020

_________________
Когато си нещастен, не влизай в дома на приятеля си.
Върнете се в началото Go down
oldcastle
Admin
avatar

Пол : Male Брой мнения : 2010
Точки : 5172
Рейтинг : 81
Регистрация : 12.08.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Чет Апр 26, 2012 9:29 am

Шери, а на мен ще ми пуснеш ли? g010 m026

_________________
Навийте жабата!
Върнете се в началото Go down
http://bg.pcriot.com/news.php
малката
Надежден
avatar

Пол : Female Брой мнения : 136
Точки : 2589
Рейтинг : 3
Регистрация : 07.05.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Вто Май 08, 2012 4:17 am

кой пуска тука ..и ше пусне ли и на мене ..че да не пускам лигите g010
Върнете се в началото Go down
oldcastle
Admin
avatar

Пол : Male Брой мнения : 2010
Точки : 5172
Рейтинг : 81
Регистрация : 12.08.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Вто Май 08, 2012 7:38 am

малката написа:
кой пуска тука ..и ше пусне ли и на мене ..че да не пускам лигите g010
А бе не знам... траят си. Ама ти кат си навита айде да си пуснем взаимно. glaces

_________________
Навийте жабата!
Върнете се в началото Go down
http://bg.pcriot.com/news.php
Мах
Мародер-потайник
avatar

Пол : Male Брой мнения : 1683
Точки : 4342
Рейтинг : 129
Регистрация : 14.03.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Вто Май 08, 2012 7:48 am

Види, датата ми я знаеш, часът е 17,30 дай да видим кво ще изкараш.

_________________
[You must be registered and logged in to see this link.]
Върнете се в началото Go down
малката
Надежден
avatar

Пол : Female Брой мнения : 136
Точки : 2589
Рейтинг : 3
Регистрация : 07.05.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Вто Май 08, 2012 7:53 am

макса квот вкараш такова ше изкараш бре....

стария ..ми лази бре ..само да се не лъзнеш g010
Върнете се в началото Go down
само_види
Спамер №1
avatar

Пол : Female Брой мнения : 1490
Точки : 4081
Рейтинг : 55
Регистрация : 16.03.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Вто Май 08, 2012 5:33 pm

Макс: h025


МЪЖ СЪС СЛЪНЦЕ В ЗНАК СТРЕЛЕЦ

Аз съм човек на идеите и обичам да съм в постоянно движение. Имам нужда от свобода, тъй като участвувам в много различни проекти, свързани преди всичко с идеалите ми. Активната дейност и преживявания са моята стихия. Обичам да съм сред природата и независимо, че животът може да е труден, аз оставам непоправим оптимист. Ако не мога да пътувам реално, правя това в мечтите си — мисля си и чета за пътешествия. Не приемам песимизма и отрицанието, защото съм положителна личност и вярвам, че можем да променим света. Обичам да изучавам различни култури и хора. Това ми помага да разбера и разширя духовните си хоризонти.
Известен съм със способността да говоря всичко, което мисля, без никакво колебание, независимо дали е добро или лошо. Винаги ще знаете моето мнение. Пред вас е мъжът, който ще ви каже, че имате лош дъх или сте твърде напълняла. Но за мен това няма значение! Любовта ми не се влияе от такива подробности! Не влагам нищо лошо в забележките си и нямам скрити помисли. Говоря направо, но се подигравам еднакво със себе си и със света. Смехът е най-доброто лекарство и забавлението е необходимост, а не лукс в моя живот.
Големите рискове водят до приток на адреналин в кръвта ми. Въпреки, че изглеждам като добродушен чичко, етиката е важна за мен. Търся правилния път и когато го открия, аз му оставам верен. Проявявам голямо старание във всичко, в което вярвам, включително и в истинската любов.
По природа не съм моногамен, защото винаги имам чувството, че най-хубавото все още предстои. Идеалната жена за мен е интересна, с висок дух, с усет към приключенията, човек, с когото мога да разговарям. След като я открия, аз преставам да скитам. Ние ще седим по цели нощи, ще обсъждаме важни въпроси, приятелски ще търсим изход от глобалните проблеми и така ще преживеем несравними мигове.

МЪЖ С АСЦЕНДЕНТ БЛИЗНАЦИ
Елате да полетим заедно! Ако ви изглеждам винаги млад, то е
защото съм в полет. Летя на крилете на въображението си, то е личния ми звезден кораб. Чрез него изследвам границите на отвъдното, след което се връщам на земятя и разказвам на всеки какво съм видял там. Има и такива, които укорително ме наричат Питър Пан и които твърдят, че не искам да порасна. В края на краищата може и да са прави. Всъщност кой иска да порасне? Толкова е скучно да си възрастен. Ненавиждам скуката и ще направя всичко, за да избягам от нея. Излизам сред хората и започвам да се интересувам за всичко и навсякъде. Ставам информационен посредник. Приемам и предавам. От мен става страхотен журналист или водещ на предаване. Добър съм във всичко, свързано със словесните изразни средства: карам хората да ме слушат, а после да говорят и сами да разказват истории. Всичко това е информация или клюки. За някои тази информация може да е важна, но не и за мен. Бързо преминавам на следващата новина и вчерашният ден е забравен. Както и последният час. Аз живея в настоящето.
Животът е същински живак — подвижен и блестящ. Не се обвързвам и мразя да бъда обвързван. Създавам несравними ситуации, защото обичам да съм сред хората, и да общувам. Умът ми служи добре, но аз не се задържам никъде задълго. Нуждая се от движение, което ме поддържа млад. Аз съм скептик, независимо от светлите хоризонти.
Имам способността да се ангажирам с няколко връзки едновременно, защото ценя промяната и разнообразието. Дамата, която ще спечели сърцето ми завинаги, трябва да отговаря на моето остроумие, трябва да е добър събеседник и мой стимул. Мога да се обвържа с любов, която да ме кара да летя и все пак да се чувствувам земен. Тогава истински ще повярвам в нея.

МЪЖ С ЛУНА В ЗНАК ТЕЛЕЦ
Нуждая се от удобства, за да се чувствувам добре. Не обичам бързането и спокойно върша работата си. Аз съм много чувствен мъж и ценя кулинарните и плътските удоволствия. И тъй като държа на собствените си удобства, искам да имам достатъчно пари, за да си ги създавам. Дайте ми голям, удобен фотьойл, вкусно ястие и хубаво вино, една разбрана жена и всичко ще бъде наред.
Светът е изпълнен със стресови ситуации, а аз искам да остана спокоен. Неразбориите и разправиите не достигат до мен, защото винаги оставам невъзмутим. Обвиняват ме, че съм безотговорен и безчувствен, но това не е така. Аз ценя спокойствието. Когато ръцете и краката ми са изцапани с кал, аз се чувствам земен. Обичам природата, разходките и градинарството. Държа на всичко, което е мое.
Домът ми е моята крепост, приятен ми е допирът с всичко лично, било то котката, растенията или хората, които обичам. Съзнавам, че съм прекалено привързан към собствеността си, но винаги закрилям онова, което обичам. Когато сигурността ми е застрашена, мога да се отдам на прекалено ядене и пиене. Склонен съм към пълнеене.
Парите са важни за мен и държа да имам солидна банкова сметка.
Харесва ми да се грижа за тези, които обичам. Привързан съм към реалните неща — къща, земя и богатство.
Не съм човек, който лесно се променя и хората знаят, че могат да разчитат на мен. Влюбя ли се веднъж, трудно променям чувствата си. Някои се възползуват от това, тъй като съм доста търпелив. Но ако съм прекалено притиснат, аз мога да проявя изключителна твърдост, дори инат.
Мама беше стабилна жена и можех да разчитам на нея винаги, когато беше необходимо. Тя ме научи да бъда разумен и издръжлив. Жените в моя живот имат майчински качества и здрави принципи, дори ако са природно артистични. Винаги изглеждат добре, защото са душевно богати.

МЪЖ С ВЕНЕРА В ЗНАК СКОРПИОН
Сексът е много важен за мен, независимо с какво се занимавам. Често си мисля за него. Откривам сексуални полутонове и обертонове почти във всичко, особено във всекидневието. Това се дължи на способностите ми да надникна зад външната обвивка и логично да открия какво става вътре. Моята способност да виждам надълбоко ме повлича в света на непознатото и неизследваното, независимо дали това е сложната и трудна страна на изкуството и музиката, или е тъмната страна на човешката личност. Известен съм със силата си, но това което виждате, е само върхът на айсберга. Дълбоко в себе си аз съм чувствителен и страстен, макар да го крия, защото притежавам понякога вродена потайност. По природа съм подозрителен. Но вие можете да ми се доверите. Ако ви направя комплимент, той е искрен. Ласкателствата не са в стила ми. Изчаквам, докато проуча терена и чак тогава напредвам. Спазвам ангажиментите си. Никога не съм лекомислен и не давам обещания, които не мога да изпълня.
За мен думата любов има голям смисъл. Ако ме наранят или измамят, аз мога да бъда изключително ревнив и отмъстителен. Умея да изчаквам, за да нанеса удара. От друга страна, мога да прощавам, да забравям и да се помирявам. В повечето случаи крия всичко в себе си и съм почти окултист. Вярвам в способността си за оцеляване и възкресение от собствената си пепел като птицата Феникс. Аз владея източника на собствената си сила и зная как да изграждам и да руша.Жената, която ще ми допадне, създава около себе си привлекателна атмосфера. Обикновено харесвам интересните лица — които не се срещат всеки ден. Не ме привлича обикновената хубост на типичните блондинки. Предпочитам брюнетките. Те притежават класическа красота и сила, и имат дълбоко вътрешно излъчване. А това ме привлича. Видя ли жена, която ми харесва, аз не го показвам явно, но усетя ли, че и тя проявява интерес и е достъпна, влагам цялата си сила, за да я омая и да я притежавам. Огромната сила на моето въздействие се дължи на инстинктите ми. Рядко правя грешна стъпка.

МЪЖ С МАРС В ЗНАК БЛИЗНАЦИ
Аз съм от онзи тип мъже, които пускат телевизора, стереото и радиото, и същевременно говорят по телефона или беседват с някого. Аз имам телефон във всяка стая. Ако мога да си го позволя, не бих се отказал и от факс, така че незабавно да се свързвам с всяка точка на света и да получавам възможно най-бързи отговори. Информацията е в кръвта ми и умът е най-продуктивният ми орган. Ценя разнообразието от идеи. Интелигентността ме привлича много повече от красотата. Бих харесал грозна и непривлекателна жена -стига да е достатъчно интелигентна. Ако стимулира ума ми, тя стимулира и тялото ми. И бих я обичал за това. Само не бива да се опитва да се налага.
За мен интересният разговор е повече от еротично възбуждане. Без него не мога да се настроя за секс. Той е любимата ми игра — преди секса, по време на секса и след него. Сексът за мен е колкото умствено изживяване, толкова и физическо, тъй като смятам, че мислите властвуват над живота ни. Благодарение на безупречната си логика, аз мога да извадя вода от девет кладенеца. Не се отдавам на емоции, защото това е загуба на време.
Обичам да си оставям вратички и съм непоправим флиртаджия. Та нали всичко е игра? А аз я играя много добре и с лекота. Сериозните неща не са за мен.
Скуката е мой враг и правя почти всичко възможно, за да я държа на разстояние — включително и чрез сексуалните си връзки. Не съм съвсем сигурен, че се нуждая от секс. Мога само да си мисля или да говоря за него. Интересният разговор ме радва и ако сексът ни се окаже не особено сполучлив, то можем да си поговорим за преживяното и пак ще ни бъде приятно. Аз съм добър компаньон — стига да можете да ме привлечете. За.това е необходимо да ми допаднете интелектуално, но и да ми осигурите свобода. Иначе ще се затворя в себе си и няма да общувам. Нека използуваме всички възможности на духа и тялото — те са двете страни на един и същ медал.

Доколко е близо те описва това ще прецениш сам.

_________________
Когато си нещастен, не влизай в дома на приятеля си.
Върнете се в началото Go down
само_види
Спамер №1
avatar

Пол : Female Брой мнения : 1490
Точки : 4081
Рейтинг : 55
Регистрация : 16.03.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Вто Май 08, 2012 5:45 pm

smajana h025


ЖЕНА СЪС СЛЪНЦЕ В ЗНАК СКОРПИОН

Мен хората или ме обичат, или ме мразят. По същия начин и аз мигновено реагирам в отношението си към тях. Искам или не, аз създавам тази атмосфера. Причината за това е, че като последица от вътрешните си борби, познавам човешките страсти. Каквото и да правя, правя го с емоционален заряд. Имам склонност към скрита чувственост, особено в сексуалните контакти. Мога да бъда както възторжена, така и отчаяна. Околните се нуждаят от време, за да свикнат със силата на моите чувства. Някои никога не успяват да ги разберат.
Склонността към крайности ме е научила да се владея. Зная, че мога да засегна околните с разбиранията си, затова съм потайна и пазя неразкрит личния си живот. Трябва да призная, че рентгеновият ми поглед е оръжие, което повечето хора нямат, но той е и отговорност. Аз познавам властта и начините да се злоупотребява с нея. Ала познавам и благоприятното й въздействие. С всепроникващия си взор аз виждам тъмната, инстинктивна страна на битието и нейното съдържание.
Харесвам песента на Джони Мичъл "Всеки ден губим, но и печелим нещо в живота." Аз съм претърпяла толкова много загуби и съм преминала през толкова много промени, че умея да се справям с кризите. В трудни моменти се стягам и доколкото е възможно задълбочвам усилията си, за да стигна до истината. Когато ме обидят, може да предизвикат у мен омраза и да измисля какви ли не отмъщения, понякога обаче се владея. Обичам такива моменти. Нещо трябва да умре, за да се роди друго, по-добро.
Може би затова мъжете в моя живот са силни, внушаващи преданост и ентусиазъм и някак тайнствени. Понякога са дори опасни или свързани с опасностите. Това са мъже, които обичат риска. Ето защо те не се смущават от моята сила, която, трябва да призная, потиска по-слабите характери. За да ме заинтригува един мъж трябва да бъде такъв, какъвто е. Аз не съм лесен характер и си го зная. Но бих възнаградила онзи, който не пожали сили и време да бъде с мен — ще му открия дълбините на сърцето си с всичките магии и чудеса, които пази. Аз съм добър водач в света на съкровеното. Познавам пътя в неговите глъбини: странни, но очарователни риби обитават тези места, а вие от повърхността не можете да ги забележите.

ЖЕНА С АСЦЕНДЕНТ ВОДОЛЕЙ
Аз работя и се проявявам сред колектива — бил той обществена организация или отряд със специална задача. Притежавам истински талант за работа с хората там проявявам оригиналност и правдивост. Искам да дам големия си и уникален принос за благото на човечеството. Едновременно с това аз обичам да се веселя. Харесвам забавленията и съм душата на компанията: винаги общителна и приятелски настроена. Когато се окажа в нова и нетипична за мен ситуация, аз се придържам към естествената си общителност и непринуденост. Следя и държа всички да се познават. Но не го правя показно. Понякога ме обвиняват, че съм студена. Това е само моята естествена скромност и сдържаност. Не обичам да съм в центъра на вниманието. Повече се интересувам от хората около себе си и от ролята ми в техния кръг. Независимо че държа на личния принос, аз не ламтя за нестихващи аплодисменти. Имам кръг от близки приятели, с които споделям еднакви философски възгледи. Ние правим нещата съвместно и в името на една или друга идея. Не съм много внимателна с парите, ала нямам финансови проблеми. Обичам красивите неща, но рядко се увличам по тях. Домът е важен за мен. Доставя ми удоволствие да го обзавеждам. Обичам музиката и изкуството и се чувствувам добре у дома, сред създадената от мен среда.
Не съм най-страстната жена в света, защото наистина се увличам по интелектуалните си занимания и предпочитам интелигентната компания пред всичко друго. Понякога любовниците ми се превръщат в приятели и между нас се установяват взаимоотношения от типа брат-сестра, които ми допадат. Силно емоционалните връзки ме отблъскват и аз ги отбягвам. Предпочитам сдържаните, интелектуални отношения, защото обичам да анализирам. Освен това, често съм обградена от хора и ми е трудно да се сближавам. А и сама го избягвам.

ЖЕНА С ЛУНА В ЗНАК ДЕВА
Аз съм притеснителна. Не се чувствам удобно, когато съм център на внимание. Имам нужда да бъда продуктивна и практична, като за мен са важни само резултатите, които получавам, а не оценката на обществото. Ако изобщо се налага, предпочитам да ме забележат, след като съм свършила работата и резултатите са налице. Дори тогава предпочитам работата ми да говори вместо мен. Въпреки че имам емоционални потребности, аз не обичам да се натрапвам и проявявам сдържаност. Само когато съм болна, допускам някой да се грижи за мен. Дори тогава се опитвам да се справя, доколкото мога, сама.
Професионално изпипвам всичко, с което се захващам — независимо дали подгъвам рокля, пиша доклад или пазарувам. Изпипвам подробностите и отчитам и най-маките детайли. Ако нещо не се е получило добре, ще го направя отново. Изучавам всичко, защото смятам, че живот, който не е добре осмислен, не заслужава да се живее, и страдам дълбоко, когато се разочаровам от себе си. Винаги се старая да дам личния си максимум и смятам, че това е една от отговорностите на интелигентния човек. Имам склонност да критикувам тези, които обичам, но целта ми не е да ги обидя, а да им помогна да се усъвършенствуват.
Моят дом може да не е от най-чистите, но е винаги подреден. Редът е в кръвта ми. Той ми помага да избягвам пренапрежението. Притеснявам се много, затова правя списъци на нещата, които трябва да бъдат свършени, и така си осигурявам спокойствие. Обичам когато околните се чувствуват добре и запомням дреболиите, слабостите им: например двете бучки захар за чая или любимия им сладкиш.
Майка ми беше предана на дома, но ме объркваше с реакциите си. Казваше едно, а имаше предвид нещо съвсем друго. Според нея децата трябваше да бъдат гледани, но не и изслушвани, и това правило се нарушаваше единствено по време на нашите боледувания.
Бих искала да имам мъж, който да е мил и внимателен и да оценява чувството ми за ред. Не е нужно да е най-големият красавец, но трябва да бъде спретнат и благонадежден. Ние бихме могли да осмислим живота си, като правим всичко по най-добрия възможен начин.

ЖЕНА С ВЕНЕРА В ЗНАК СТРЕЛЕЦ
Аз съм много одухотворена личност, независимо дали го проявявам, или не. Каквато и да е професията ми, моите търсения са във философията или религията: аз вярвам в тях и им посвещавам сърцето си. Убеждавам се сама, а не чрез втръсналите ми до гуша чужди внушения. Нуждая се от свобода в мисленето, избора и действията си. Харесва ми да пътувам — със самолет към далечни места или просто да чета за тях. Понякога изучавам чужди езици и култури. Привлича ме всичко, което прибавя смисъл и развитие в живота ми. Това се отнася и за хората. Обичам да се запознавам с чужденци, да разговаряме за културата им и да изучавам техните възгледи. Не за да ги критикувам. Просто съм любознателна.
Като одухотворена жена с добър вкус аз харесвам високия стандарт на живот. Понякога се увличам по по-примитивни забавления — "например летуване на къмпинг, но това не означава, че не мога да бъда екстравагантна и да смайвам висшите кръгове на обществото. Тези преживявания ми доставят удоволствие. Особено ме привлича новото и дори екзотичното — колкото и да е срамно за другите. Стига преживяването да е забавно и безобидно. Мразя хитруването, интригите и коварството. Отстоявам свободата си и я предоставям безусловно на другите. Не ме молете да отстъпвам от позициите си. Някои казват, че съм безумно щедра — аз обичам да дарявам хората и да виждам радостта им предизвикана от моя жест.
Желаният от мен мъж е с високи идеали и висок стандарт. Притежава авантюристичен дух и поема рискове. Не се страхува дори от Бога, каквото и да означава това за него или за мен. Не е речено да имаме еднакви идеали, но той трябва да е издигнат в духовно отношение — иначе няма шансове. Освен това трябва да умее да се шегува и да се забавлява с мен. Мога да съм сериозна, ала искам да ни е приятно и да прекарваме добре — в закачливи игри, смях, и сексуални забавления. Моногамията не е по вкуса ми, макар да съм етична в любовта. Никога не лъжа и не мамя. Дойде ли мигът, ние двамата ще отлетим заедно в един чудесен свят.

ЖЕНА С МАРС В ЗНАК РИБА
Аз съм романтична идеалистка. Имам нужда от вдъхновение за всяко начинание. Веднъж въодушевена, аз проявявам безгранична енергия. Вдъхновя ли се, за мен умора няма. Дори обикновените задачи ми изглеждат изпълнени със смисъл: ценя скромността, тя възвисява душата ми. Аз съм толкова чувствителна, че долавям като медиум всичко около себе си. Познавам много различни състояния на духа, защото се забравям в работата и в любовта. Мога да се отдам изцяло на някоя кауза или на любимия си. Не обичам конфронтацията и някои ме мислят за бездейна, но това е една пасивна съпротива. По-скоро бих предизвикала объркване и смут, отколкото да се боря с главата напред. Изплъзвам се и плувам в събитията като част от потока, който се спуска по хълма, залива пътя и блокира движението. Ето как се съпротивлявам, когато се наложи.
Животът никога не е като на длан. Той е изпълнен с условности и притворства, неясноти и полутонове. Аз намирам вярната посока по заобиколен път и предлагам интересни и оригинални решения. Добър стратег съм. Дори когато не действувам, аз бързо оглеждам и преценявам обстановката. Реагирам в зависимост от това, което ми подсказват интуицията и чувствата.
Еротиката ме интересува дотолкова, доколкото е поетична и загадъчна. Харесвам сексуалните стимули — сексапилно бельо, многозначителни погледи, омайващи ухания и звуци. Интимността ме привлича и не винаги съм твърде придирчива, особено ако съм си пийнала или съм превъзбудена. Увличам се по мъже, които отразяват моята чувственост — мили, внимателни кавалери, поети или музиканти. Идеалният мъж за мен е с голямо въображение. Неговите фантазии ме вълнуват и подсилват страстта ми — аз имам нужда да бъда въодушевявана. Често идеализирам любимия си. Но лошото е, че понякога съм сляпа за действителността. Трябва да внимавам дали човекът, когото смятам за магическа личност от световна величина, не е просто един алкохолик, завладян от кошмари, а не от истински прозрения. И все пак, ако той има нужда от мен, аз отново попадам в негова власт.

Дано ти е било интересно Smile.

_________________
Когато си нещастен, не влизай в дома на приятеля си.
Върнете се в началото Go down
Мах
Мародер-потайник
avatar

Пол : Male Брой мнения : 1683
Точки : 4342
Рейтинг : 129
Регистрация : 14.03.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Вто Май 08, 2012 5:49 pm

Мога само да добавя, че имам и телевизор във всяка стая - само в кенефа още няма, дрегото си е съвсем така ... абе направо се влюбих в себе си - пак ... Как можах такъв готин да са пръкна направо и аз незнам angel h025

P.S. Само ако може да ме светнеш кво значи това - мъж с овен, мъж с раци, мъж с копър ... тва някакви рецепти за канибали ли са или?

_________________
[You must be registered and logged in to see this link.]
Върнете се в началото Go down
само_види
Спамер №1
avatar

Пол : Female Брой мнения : 1490
Точки : 4081
Рейтинг : 55
Регистрация : 16.03.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Вто Май 08, 2012 5:57 pm

Маааааакс, светвам те веднага: това обяснява в кой зодиакален знак се е намирало съответното небесно тяло в деня на твоето раждане, предполага се, че не само слънцето оказва влияние върху личността ни. Сега не схванах само себе си ли прегръщаш или мене, че ти сведох инфото g010 ?

_________________
Когато си нещастен, не влизай в дома на приятеля си.
Върнете се в началото Go down
малката
Надежден
avatar

Пол : Female Брой мнения : 136
Точки : 2589
Рейтинг : 3
Регистрация : 07.05.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Вто Май 08, 2012 6:16 pm

ми мен нема ли кой да ме светне a095
Върнете се в началото Go down
smajana
Механджийката
avatar

Пол : Female Брой мнения : 637
Точки : 3236
Рейтинг : 45
Регистрация : 19.02.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Сря Май 09, 2012 2:00 am

Самовидке e010 страхотна кмижка си набарала. Може ли да постнеш и значението на небесните тела- кое на каккъв аспект влияе, че малко не мога да се ориентирам. Някои от нещата са ми абсолютно противоположни g010
Върнете се в началото Go down
само_види
Спамер №1
avatar

Пол : Female Брой мнения : 1490
Точки : 4081
Рейтинг : 55
Регистрация : 16.03.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Сря Май 09, 2012 4:11 am

Малката, за да мога да постна инфо и за теб ще ми трябват рождена дата и час ако ги знаеш Smile.

Смаяна, повече ще ти пиша довечера от вкъщи, защото там е книгата, но аз разглеждам нещата така: това са потенциали в нашия темперамент, които е възможно да се проявят в характера ни или не - все пак всяко човешко същество има и свободна воля, която е много по-решаваща за неговата личност от местоположението на отделните планети по време на раждането му. h025

_________________
Когато си нещастен, не влизай в дома на приятеля си.
Върнете се в началото Go down
само_види
Спамер №1
avatar

Пол : Female Брой мнения : 1490
Точки : 4081
Рейтинг : 55
Регистрация : 16.03.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Сря Май 09, 2012 2:42 pm

Малко разяснения:

При интерпретацията на индивидуалния хороскоп, Слънцето е съществен елементнт, защото представя същината на личността. Като генератор на живота, то показва как човек изразява основната си жизнена сила, потенциално заложена при раждането. Това е силата на мотивацията, предопределяща действията, собственото Аз. Това е съзидателната сила за израстване и развитие на индивида. Тя носи информация за пътя, по който ще достигнете до житейските истини. Както ще се види от следващата глава, знакът според Луната е по-ясен в детските години, когато постепенно израствате под влиянието на вашето Слънце, докато напълно съзреете.
Една от причините да изучите вашето Слънце е да откриете как действуват собствените ви сили. Това е първото условие в себепознаването, основата за изграждането на добри отношения.
Според езотеричната теория, чиито последователи са повечето астролози, Слънцето показва степента на развитие, представена от настоящото въплъщение на личността, показва и уроците, които трябва да се овладеят. Слънцето в звездната ви карта представя или символизира вашата осъзната цел в живота — това, за което чувствувате, че сте дошли на земята, което сте предопределен да постигнете.
Тъй като вашето Слънце е израз на това как виждате живота от гледна точка на "собственото си съзнание", то символизира отношението, което имате към света. Естествено това може да влияе върху взаимоотношенията ви с всички хора.

Луната има най-голямо значение за съвместимостта или несъвместимостта между хората. Тя показва как реагираме, когато сме разстроени, как се успокояваме, кое за нас е най-важно и често кое е най- неосъзнатото у нас, а понякога то е съвсем неуправляемо, както се случва с яденето и пиенето по време на гуляй.
Луната показва как се грижите за себе си и за другите и как бихте искали да ви оказват внимание. Следователно Луната в звездните карти на двама души е белег за начина, по който ще се грижат един за друг — съществен фактор в укрепването на всяка връзка. Несъвместимостта на Луната може да предизвика големи неприятности в дълбините на човешката душа, където са останали стари травми от детството.Вашата Луна показва моментните ви реакции на равнището на сле¬пите инстинкти. Той сочи онова, което става вътре във вас, онова за което и сам понякога не подозирате. Реагира Луната.
Вашата лична атмосфера е тази, която въздействува върху фона на много по- ясно очертания знак по Слънце по-скоро като подсъзнател¬на лента. Вие не обръщате внимание, но тя все още подхранва съзна¬нието ви с информация. Луната получава сигнали от околната среда и реагира.

Асцендентът най-ярко отразява външния облик на поведението ни в обществото: как откликваме и реагираме, за какви се представяме. Сякаш винаги гледаме света през цветния филтър на камера. За све¬та не остава друга възможност освен и той да ни гледа през същия филтър.
Влиянието на асцендента обаче не е нещо идващо отвън. Макар да е външно най-видимо, то произтича от дълбоката вътрешна индиви¬дуалност, заложена в съзнанието ни още при раждането. Асценден-тът е вратата към материалния свят: той е входът, през който влиза¬те в живота. През ембрионалното си развитие детето носи в себе си всички планетарни сили, но само в момента на раждането се получа¬ва доживотният белег на асцендента. Този миг и неговите специфич¬ни свойства завинаги стават част от вас, защото при раждането качес¬твата, символизирани от вашия асцендент, проникват цялото ви съ¬щество така, както една-единствена капка боя оцветява цял контей¬нер с вода.

Венера покровителствува не само създаването на красота, но и нас¬ладата от това дело, защото освен че е съзидателна, тя е и призна¬телна. Венера показва как се наслаждаваме или възприемаме чувст¬веността, сексуалността, романтиката и красотата. Тя ръководи твор¬ческите и съзидателните импулси независимо дали резултатът е бе¬бе или произведение на изкуството; тя ни наблюдава с благосклон¬ност, защото е покровителка и лечителка.
По този начин богинята ни свързва със силата на любовта. Това чувство никога не е насилствено, то винаги е доброволно и може да бъде дадено, но не момее да бъде взето.
Силите на Венера ни връхлитат спонтанно — не случайно нарича¬ме явлението "привличане". То обаче трябва да е предизвикано от ис¬тински чувства, да' е израз на искрено желание, а не на това, което ро¬дителите или обществото са ви наложили. Любовта е привличане, ко¬ето идва само като резултат на неподправени, лишени от прагмати¬зъм чувства.
Задачата на Венера в звездната карта е да ни свърже с другите и да усили взаимното влияние, което ще ни помогне да се изявим по-пълно като личности. Тя е нашето персонално израстване.

Марс в звездните карти олицетворява силата и енергията, които са ни необходими, за да се справим с трудностите в живота. Той е основният ни импулс да успеем, да оставим подир себе си следа и да издържим на изпитанията. Когато въздействува на примитивно ниво, Марс отразява чист животински инстинкт, основан на недоразвит, брутален сексуален нагон и инстинктивна териториална агресия. Тъй като Марс е свързан с Овен (независима сила) и Скорпион (разрушаване и изграждане), той има висше и примитивно равнище на проявление. Марс отразява героичния аспект на вашата личност.
В зависимост от знака и дома-, в който е разположен, този бог показва как се бори човек, как и при какви обстоятелства може да го разгневи.С други думи, Марс показва как действувате.

_________________
Когато си нещастен, не влизай в дома на приятеля си.
Върнете се в началото Go down
само_види
Спамер №1
avatar

Пол : Female Брой мнения : 1490
Точки : 4081
Рейтинг : 55
Регистрация : 16.03.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Сря Май 09, 2012 2:50 pm

Малката h025


ЖЕНА СЪС СЛЪНЦЕ В ЗНАК РАК
Аз съм чувствителна. Много хора не разбират това при първата си среща с мен, защото умея да се владея добре. Ако сте вътрешно нестабилен, бихте ли допуснали някого близо до себе си веднага след запознанството? Приемам нещата твърде лично, защото съм дълбоко емоционална. Никога не съм безразлична или студена. Понякога си мисля, че целта на моя живот е да съчувствувам на целия свят. Щом обикна някого, аз започвам да се грижа за него: за прехраната, за облеклото му, напомям му да не забрави чадъра си, глезя го. А обичам и мен да глезят.
Родена съм да бъда майка. Дори да нямам деца и да съм жена отдадена на кариерата, аз ще бдя като квачка над подчинените и колегите си. Работните помещения ще имат домашен уют, ще се грижа всички да са сити и доволни. Винаги имам на разположение някакви сладкиши за почерпка. Мога да бъда раздразнителна и потисната, защото съм твърде емоционална и взимам всичко много присърце. Трудно ми е да освободя съзнанието си от служебните проблеми и да се затворя в себе си. Помня дълго и никога не забравям тези, които са били добри, но също и тези, които са се отнесли лошо с мен. Посветя ли се на някого или нещо, аз не се отказвам лесно. Упорита съм.
Сигурността има водещо място в списъка на моите предпочитания. Аз искам дом, килер с хранителни запаси и парични спестявания. Нуждая се от солидна база, на която да стъпя, и от плодородна градина, където да се проявя. По този начин всички около мен се чувствуват уютно и тогава проличава моето необикновено чувство за хумор, въображението ми и духовното ми богатство. Аз съм предана в най-висша степен на тези, които обичам. Понякога това е израз на компенсация за липсата на любов в моето детство. Лесно мога да се почувствувам онеправдана, а това ми е особено мъчително.
Имам сантиментална душа и старомодни разбирания и харесвам мъжете с традиционни мъжки добродетели. Ценя джентълмена, човека, който е внимателен и изискан, дори да демонстрира прекалена мъжка гордост. За мен е изключително важно да бъде подходящ за ролята на баща. Истински копнея за сигурност. Децата не могат да се отглеждат добре без добра материална база. Нуждая се от някого, който най-малкото се старае да ги подсигури. Тъй като ме привличат чувствителните партньори (търся момчето във всеки мъж), близките ми мъже не винаги са заможни. Богат или не, влюбя ли се веднъж в някого, аз оставам трайно привързана. Причина за това постоянство е моята упоритост.

ЖЕНА С ЛУНА В ЗНАК СТРЕЛЕЦ
Аз съм благодарна на това, което притежавам — особено на познанията си. Учението е важно за мен и аз влагам в него много духовни сили. Обичам да съветвам и да споделям своята проницателност и философия.за живота. Моят подход е винаги напълно неограничел. В търсенето на смисъл и мъдрост аз съм способна да се отклоня от .традиционното, но трябва да следвам своя интелектуален път, или ще се побъркам от скука и досада. Периодично се нуждая от пътувания, за предпочитане в чужди, далечни страни, където следите ми се губят и съм напълно свободна. Не съм от типа съпруги, които си стоят вкъщи. Вместо да изчистя и да подредя дома си, аз предпочитам да замина някъде и да започна всичко отначало. Но ако не мога да го направя, къщата ми ще е пълна с реклами за пътешествия и аз ще си мечтая за тях. Може би, един ден...
Несравнима оптимистка съм. Винаги се надявам, че колкото и зле да се чувствувам, колкото и недружелюбен да изглежда светът, нещата ще се оправят. Зная каква искам да бъда и какво искам да правя и ще рискувам всичко, за да стигна до мястото, за което съм тръгнала. Води ме моето въображение. За да се извися духовно, аз ще премина тресавища и ще изкача най-високите върхове — стига познанието да е крайният резултат. Мен ме плашат много малко неща, независимо дали рискувам здравето си или не. Поддържам авантюристичния си дух и ума си като чета и трупам опит. Мисля, че моето предназначение е именно да разширявам колкото може повече личните си хоризонти.
Майка ми държеше на морала. Не беше добра домакиня, но се грижеше за душите и образованието ни като учител-проповедник.
Нуждая се от мъж с духовни интереси — някой, който е пътувал надлъж и шир, макар само в мечтите и сърцето си. Той трябва да има дух, необвързан с традиционно мислене, да умее да поема рискове, да проявява чувство за хумор в житейските трудности. А най-добре ще е, ако е чужденец и ми открие нови хоризонти.

ЖЕНА С АСЦЕНДЕНТ СКОРПИОН
Съзнавам, че съм доста енергична — въпреки че енергията ми понякога е по-негативна, отколкото бих желала. Хората се държат към мен много рязко, дори когато нямам нищо против тях. Или ме харесват, или ме намразват още от пръв поглед. Няма средно положение. Те може би забелязват, че нищо не убягва от погледа ми. Не мога да не отбелязвам скритите подбуди, леките нюанси във взаимоотношенията, увъртанията, тайните погледи. А з знам всичко.
Моята първа реакция е да изчакам. Наблюдавам и чакам, следейки събитията. Упорита съм и имам силни чувства. Когато ги показвам пред хората, това ги слисва. Ето защо съм се научила да се владея.
Животът е тайна, която трябва да бъде разкрита, а мен ме бива за това. Ала искам и аз да съм тайнствена. Вероятно затова ме намират сексапилна, дори когато не съм. В началото на запознанството аз не говоря много, но искам да изглеждам чаровна, привлекателна и обещаващо изкусителна. Макар че се старая това да не е твърде очевидно. Предпочитам да оставя магнетизма си сам да се прояви.
Чувствам, че в света има сили, които уважавам. Дори изпитвам стархопочитание към тях, защото те ме карат да чувствувам своята собствена сила. Нуждая се от мъж с подобна сила. Ако е по-слаб от мен, той ще се смути. Мразя да всявам страх у другите, но ми е трудно да го избегна. Повечето мъже се страхуват от мен.
Мъжът трябва да ме предизвика, за да почувствувам, че съм срещнала достоен противник — в противен случай ще го направя на пух и прах, дори да не искам това и да не го правя нарочно. Не зависи от мен. Възхищението ми прави впечетление, но трябва да съм сигурна, че е искрено. Забелязвам фалша отдалеч. Ето защо съм внимателна, при всяка първа среща. Иска ми се да гледам на всичко по-леко и не така сериозно, но не мога, докато не се уверя, че съм очаровала новите си познати.

ЖЕНА С ВЕНЕРА В ЗНАК РАК
От всичко най-много желая близост с моето семейство, с приятелите и най-вече с любимия. Аз съм прекалено чувствителна и много романтична, затова се привързвам бързо и съм несигурна. Чувствата ми са лесно раними и се нуждая от закрила най-вече от човека, когото обичам. А като се грижа за него, аз го карам да се чувствува сигурен. Домът е страшно важен за мен и аз умея да го правя възможно най-хубав и уютен, с всякакви малки удобства, с вкусна храна и приятна атмосфера. За мен е удоволствие да събера семейството и приятелите си на домашно приготвен обед. Предпочитам да остана вкъщи с любимия или със семейството си, отколкото да скитосвам по ресторанти и нощни клубове.
Старомодна съм и го признавам без срам или стеснение. Усещам се комфортно в традиционно обкръжение — обграждам се със снимки на любими хора, с лични ценности, които може да са без стойност за другите, но за мен означават много. Обичам децата и техните лудории съвсем не ми пречат. Щастлива съм когато се грижа за тях, обичам да бърша разплаканите им личица, да ги успокоявам, когато се ударят, да ги къпя и да ги глезя. Дори когато правя кариера, дълбоко в себе си оставам родена да бъда майка.
Поради чувствителността си аз не обичам да се оплаквам. За да прикрия уязвимостта си, привидно държа на личното достойнство. Зная че съм на настроения и че съм непредсказуема, така че финансовата и емоционална сигурност са важни за мен.
Търся мъж, който да ми гарантира тази сигурност, и който да е истински покровител и добър баща на моите деца. За мен е важно дали е романтичен и дали обича жестовете — поднасяне на цветя и вечеря на свещи. Ще бъда съкрушена, ако се присмива на сантименталния ми вкус. В чувствата си влагам твърде много въображение, макар да се грижа майчински за любимия -- помня най-дребните неща, които харесва: например двете лъжички захар в кафето му. Усещам, когато срещна истинския мъж, защото тогава имам желание да го представя на майка си и зная, че тя също ще го обикне.

ЖЕНА С МАРС В ЗНАК БЛИЗНАЦИ
Говорете ми. Помогнете ми да изразя идеите си! Обичам разговорите, дори да говоря сама на себе си. Аз съм бъбривка от световна величина. Смайвам със своята проницателност, интелигентност и способност да преминавам от тема на тема. Мисловната активност и разнообразните дейности карат кръвта ми да кипи. Главата ми е пълна с идеи и аз жонглирам с тях. Промяната е моето спасение. Днес мога да свиря пънк-рок, а утре да се ровя в стари книги. Вдругиден ще наблюдавам миграцията на китовете или ще присъствувам на екстравагантен търг за произведения на изкуството. Важното е да има разнообразие.
Аз съм умна жена. Никой не може да ме спечели, ако не заинтригува ума ми. Не казвам, че хубавата фигура е без значение, поддържам линията си. Ала не по-малко важен е бързият и остър ум.Присъщо ми е разнообразието от идеи и разсъждения. Обичам тривиалните занимания като игри на думи и решаване на кръстословици. Разнищвам всеки проблем, стига да не е твърде сериозен и потискащ. Не съм задълбочена. Обичам да се нося свободно като въздуха и да участвувам във всички обществени прояви — нуждая се от това, както цветето от вода. Животът ми е непрестанна битка с досадата. Отегча ли се — повяхвам и загивам!
Флиртувам, защото обичам да опитвам всяка възможност. Флиртувам с идеите така, както флиртувам с мъжете. Ето защо смятам, че умът на идеалния мъж трябва да е толкова подвижен, колкото и краката му. Мразя тромавостта. Мога да въртя няколко флирта едновременно, както с жени, така и с мъже — но обърнете внимание, нищо сериозно! Накрая оставям всички и си лягам с книгите и списанията. Книгите за любов ме вълнуват силно. Понякога си мисля, че е по-добре да не се женя, и че изобщо не се нуждая от секс. Това се дължи на независимостта в моето мислене. Той може да ми изпрати цветя и аз ще ги приема, но само ако в букета има остроумно написана картичка! Държа на ума много повече, отколкото другите жени.

Приятно четене!

_________________
Когато си нещастен, не влизай в дома на приятеля си.
Върнете се в началото Go down
малката
Надежден
avatar

Пол : Female Брой мнения : 136
Точки : 2589
Рейтинг : 3
Регистрация : 07.05.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Сря Май 09, 2012 3:07 pm

сами...доста добри попадения ...и всяко едно се проявява у мен ...гледам гледам ..ми то верно в мен живеели поне три свята ...ехааа..и аз се чудя що имам постоянно главоболие ..ми то тва местене на интериори не е лесно Rolling Eyes
Върнете се в началото Go down
smajana
Механджийката
avatar

Пол : Female Брой мнения : 637
Точки : 3236
Рейтинг : 45
Регистрация : 19.02.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Сря Май 09, 2012 4:16 pm

Самовиди, па остана.. h025 Уцелила е книжката ква съм убосия до .... d035
Върнете се в началото Go down
sensation
Наш човек
avatar

Пол : Female Брой мнения : 608
Точки : 3050
Рейтинг : 5
Регистрация : 22.05.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Нед Юни 03, 2012 10:14 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
Еротичен хороскоп
Овен (21.III-20.IV)
В сексуалния си живот са страстни любовници, но лоши любими. Втурват се възторжено към партньора и демонстрират чувствата си. Склонни са към голяма страст, но и към огнена ревност. Бързо пламват и бързо угасват, ако партньорът не отговаря на изискванията им. Разочароват се, защото се отдават на първия порив и не влагат никакви усилия да разберат човека отсреща. Окончанията на нервите по главата и лицето са особено чувствителни при Овен. Нежно докосване по челото или игра с косата са доста добро начало. Леки целувки по краищата на ушите възбуждат жената Овен. Прекарайте пръсти по устните й и тя ще изпадне в екстаз. При мъжа Овен с пръсти обходете устните му с кръгови движения - резултатът може да Ви изненада.
Телец (21.IV-20.V)
Телец е отличен любовник, но твърде неустойчив любим. Подвластни на Венера, те се влюбват и изстиват толкова бързо, че понякога сами не могат да се ориентират в хаоса на емоционалния си живот. И все пак земното у тях ги тегли към брак и семейство. Любвеобилни са, липсата на дребнавост и злоба ги прави приемливи за съжителство. Понякога обичат да се налагат в семейството, но се вслушват и в чуждото мнение. Ерогенните им зони са гърлото и врата. Възбудете ги с леки докосвания с пръсти и милувки в основата на главата, целувки и нежни ухапвания по шията. Възможностите за такива ласки са безкрайни. Все пак не насилвайте момента - Телците обичат всичко да става бавно, затова не форсирайте нещата.
Близнаци (21.V-20.VI)
Многостранни, остроумни и изтънчени, те са интересни и привлекателни. Нуждаят се от любов и се стараят да бъдат обичани, но приемат любовта като нещо, което им се дължи по право, без да се чувстват особено задължени към любимия човек. Идеализират партньора си и когато го опознаят, се разочароват. Почти винаги влагат духовен елемент в сантименталните си връзки. Любопитството ги тласка все към нови и нови връзки. Склонни са да отделят телесното от душевното. Ерогенните им зони са ръцете. Прекарайте ръката си по дланта им. Случайното докосване на пръстите може да отправи тръпки на удоволствие в гърба им. Целувайте ръцете им от вътрешната страна, смучете пръстите им.
Рак (21.VI-20.VII)
Раците са добри любими и любовници, но любовните и сексуалните им връзки се осъществяват трудно и бавно. Искат продължителни доказателства за преданост, търсят пълно духовно обещание, нужни са им дела, а не само думи. Едва тогава са склонни да разтворят черупката си. Дори и след като са направили някаква крачка, често отново се връщат назад, премислят, преценят. Трудно и мъчително се привързват, но веднъж влюбени, остават всеотдайни. Едно от най-възбуждащите средства за Рак е дълбоката целувка с пълно използване на езика и зъбите. Най-чувствителната област и за двата пола са гърдите, еднакво бързо реагират на орално или ръчно стимулиране. Нежното им докосване даже късно в предиграта увеличава удоволствието.
Лъв (21.VII-21.VIII)
Любовта заема важно място в живота им. Влюбват се светкавично, обичат щедро, с раздаване. Нагърбват се изцяло с грижи за любимия човек - организират живота, удобствата, службата, пътуванията и забавленията. И все пак, с Лъв не е много леко в любовта. Едно огорчение или пренебрежение и приказката свършва. Искат вечно възхищение, умиление пред скъпоценната им личност, подчинение и преклонение. Ерогенната им зона е гърбът - особено чувствителен е. Докосвайте нежно линията на гръбнака, нагоре и надолу, ще ги разнежите и може да Ви поканят във ваната. Годростта им често ги отклонява от сексуални перверзии.
Дева (22.VIII-22.IX)
Любовта е второстепенна за тях. По-важни са спокойствието, интересите, кариерата. Владеят страстите си и често остават неженени. Когато решат да сключат брак, са склонни да го направят от интерес, след дълги размишления и претегляне на възможностите, но в семейството са отлични съпрузи, което се дължи на уравновесеността им. Ерогенната им зона е стомаха - чувствителен е към докосване с език, леко докосване с пръсти, малки целувки или докосване с коса и нокти събуждат еротични пориви. Чувствени тръпки могат да се получат и при докосване областта на стомаха с гъба, сапун или топла вода. Девите обичат да усещат струята на душа, насочена в тази област, а и държат много на чистотата, така че един душ преди спалнята е добра идея.
Везни (23.IX-22.X)
Подвластни на Венера, те са привлекателни за противоположния пол. Склонни са към голяма любов - това изисква чувството им за хармония. Сантименталните връзки играят голяма роля в живота им. Понякога с години търсят идеалната половинка. Бедата е, че са склонни да бъдат много отстъпчиви. В брака са привързани към половинката, без да са шампиони по вярност. Ерогенната им зона е долната част на гърба. На обществени места, танцувайки или разхождайки се заедно, сложете ръка на долната част на гърба. В по-интимна обстановка сложете дланите си малко по-ниско и с кръгови движения ги придвижете към гърба.
Скорпион (23.X-22.XI)
Независимо от външния си вид, Скорпионите имат магнетично излъчване, което привлича противоположния пол. Влюбените в тях казват “Не знам как се случи, сякаш ме омагьоса”. Тайнствената им сила и способността им да бъдат както безкрайно горещи, така и ледено студени, замайва и опиянява и докато се усетите, вече сте попаднали във властта им. Най-чувствителната им част са гениталиите. За мъжа даже леко докосване е в състояние да го направи вулкан. Ако сте добри в оралния секс, той е Ваш. Жените се възбуждат дори когато кръстосват крака и ги движат в тази поза, така че бедрата им да се трият едно в друго.
Стрелец (23.XI-20.XII)
Стелец се влюбва бурно, внезапно, без спирачки и компромиси пристъпва направо към любимото същество, говори пламенно и е искрен. Също така бързо угасва. Страстта им е силна, но нетрайна. Кипящата им енергия ги прави склонни към промени и разнообразие. Независимостта им ги кара да не се свързват с един партньор. Въпреки горещия им темперамент, любовта рядко играе важна роля при тях. Ерогенната им зона са бедрата от външната и вътрешната страна. За мъжете и областта близо до гениталиите. За жените - и косата им. Играйте си с нея, четкайте я, навивайте я и жената Стрелец ще замърка като котка.
Козирог (21.XII-19.I)
Козирозите са сантиментални, но се стараят да не го показват. Крият много дълбоко чувствата си и е необходимо голямо търпение, за да се доберете до душата им. Не могат да се нарекат любвеобвилни, въпреки че стремежът им към любов и продължение на рода е доста силен. Внимателни са към партньора, но не от силна страст, а от това, че инстинктивно осъзнават своята невъзможност да се влюбят. И двата пола се възбуждат, ако започнете масаж ниско долу под кръста и продължите нагоре по гърба. При мнозина мишницата също е ерогенна зона. Мъжете Козирог обичат жените да плъзгат по тях зърната на гърдите си, а на жените Козирог удоволствие доставят целувки зад коляното или около пъпа.
Водолей (20.I-18.II)
Силният стремеж към свобода на Водолеите, техния критичен усет и желание за приключения ги правят непостоянни любими. Скоро партньорът им омръзва и те търсят нови обекти. Главното при тях е самото търсене на авантюри, като има и известна доза суетност. Обичат създаването на отношения без задължения. Ерогенните им зони са прасците и глезените. Всяка поза, при която се докосват, предизвиква желания. Галете ги с дланта, с движение нагоре и вършете това нежно, без да се замисляте. Ще бъдете удивени от реакцията им. Имайте предвид, че Водолеите допускат да бъдат пипани, когато са нежни. При всеки друг случай пипането може да доведе до окончателно прекъсване.
Риби (19.II-20.III)
Рибите са твърде влюбчиви, дълбоко се привързват към партньора, страдат горчиво при раздяла, но именно отстъпчивостта и мекотата им носят нещастие в любовта. Люшкат се в живота, а това не отговаря на желанията на половинките им. Най-склонни са към брак, но именно техния брак не е от най-радостните. Дълбоката кюбов често ги оставя без сили, не им достига твърдост да надделеят и партньорите често им изменят затова. Най-често любовните интриги стават с Риби. Ерогенната им зона са стъпалата. Откликват на нежен масаж и прегръщане на стъпалата, смучене на пръстите. Ако триете пръстите им между вашите или леко го хапете, ще подлудите Рибите от удоволствие.
Върнете се в началото Go down
Мах
Мародер-потайник
avatar

Пол : Male Брой мнения : 1683
Точки : 4342
Рейтинг : 129
Регистрация : 14.03.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Нед Юни 03, 2012 10:54 am

Стелец се влюбва бурно, внезапно, без спирачки и компромиси пристъпва направо към любимото същество, говори пламенно и е искрен. Също така бързо угасва. Страстта им е силна, но нетрайна. Кипящата им енергия ги прави склонни към промени и разнообразие. Независимостта им ги кара да не се свързват с един партньор. Въпреки горещия им темперамент, любовта рядко играе важна роля при тях. Ерогенната им зона са бедрата от външната и вътрешната страна. За мъжете и областта близо до гениталиите.

Довечера явно ше се пипам по бедрата, да видя вярно ли е, другото е ясно g010

_________________
[You must be registered and logged in to see this link.]
Върнете се в началото Go down
Vedra
ОправЕна булка
avatar

Пол : Female Брой мнения : 4183
Точки : 6900
Рейтинг : 142
Регистрация : 29.02.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Нед Юни 03, 2012 11:11 am

Мъж ми е Телец, ся чак като прочетох за неговите ИрУгеннни зони , са замислям дъл ша еректира ку го стисна за гърлото [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]и после му шибна един зад врата [You must be registered and logged in to see this image.]и му забия два зъба в сънната артерия [You must be registered and logged in to see this image.]

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]


Последната промяна е направена от Vedra на Нед Юни 03, 2012 11:13 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
sensation
Наш човек
avatar

Пол : Female Брой мнения : 608
Точки : 3050
Рейтинг : 5
Регистрация : 22.05.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Нед Юни 03, 2012 11:12 am

Vedra написа:
Мъж ми е Телец, ся чак като прочетох за неговите ИрУгеннни зони , са замислям дъл ша еректира ку го стисна за гърлото [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]и после му шибна един зад врата [You must be registered and logged in to see this image.]g010 g010 g010 g010 g010 g010 g010


Пробвай го довечера! e010
Върнете се в началото Go down
Vedra
ОправЕна булка
avatar

Пол : Female Брой мнения : 4183
Точки : 6900
Рейтинг : 142
Регистрация : 29.02.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   Нед Юни 03, 2012 11:14 am

[You must be registered and logged in to see this image.]ми ку земе да му стане ??? [You must be registered and logged in to see this image.]и съ окаже че живея със неизявен мазохист [You must be registered and logged in to see this image.]

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Да се разголим астрологично   

Върнете се в началото Go down
 
Да се разголим астрологично
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за срещи от третия вид :: Мистика и Религия :: Астрология и нумерология-
Идете на: