ИндексИндекс  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Share | 
 

 За любителите на мистерии и конспирации

Go down 
АвторСъобщение
Мах
Мародер-потайник
avatar

Пол : Male Брой мнения : 1683
Точки : 4342
Рейтинг : 129
Регистрация : 14.03.2012

ПисанеЗаглавие: За любителите на мистерии и конспирации   Пет Май 18, 2012 4:37 am

Международното летище в Денвър, САЩ - масонски обект или място като от роман на Дан Браун?!?

Апокалиптичен кон със светещи червени очи, който посреща посетителите? Налице.
Кошмарни фрески? Налице.
Странни думи и символи, вградени в пода? Налице.
Гаргойли, седящи в нещо като куфари на колони. Налице.
Авиационни летищни писти с форма на нацистка свастика? Налице.
Ok..., това място е зло, направо злокобно.

Но сериозно, има толкова много неестествени и ненормални неща около Международното летище в Денвър (на англ. Denver International Airport, за по-кратко ще го наричаме DIA нататък в текста. – бел. пр.), че цяла обемиста книга може да се напише по темата. Сградите, приспособленията и произведенията на изкуство на показ там карат много наблюдатели да вярват, че DIA e много повече от обикновено летище: то е буквално катедрала на New Age-ученията, пълна с окултен символизъм и препратки към тайни общества. Произведенията на изкуството в DIA не са просто струпване на странни изкуствоведски избори, направени от хора с лош вкус, както мислят много хора. Това е дълбоко кохерентна колекция от символични творби, която отразява философията, вярванията и целите на глобалния елит. DIA е най-голямото летище (като площ – бел. Н.) в САЩ и е струвало над $4,8 млрд. Всичко относно това летище е планирано педантично и е там по определени причини.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Кратко описание на летището

Самите помещения, техническите приспособления и апаратура на летището повдигнаха тонове въпроси, свързани с истинските намерения и цели на тази мегаструктура. Множество „творчески“ теории витаят около DIA относно подземни военни бази, извънземни и рептилоидни същества. Въпреки че съм наясно, че всичко е възможно, оттук нататък ще се придържаме основно към документираните факти.

Летището е построено през 1995 г. на площ от около 137,6 км2. Строителните дейности принудили Международното летище в Стейпълтън, (the Stapleton International Airport, SIA) да бъде затворено, въпреки че то използвало повече пасажерски терминали и писти от DIA. Първоначалните разходи по строежа били $1,7 млрд., но финалният проект вдигнал сметката до $4,8 млрд: т.е. $3,1 МИЛИАРДА свръхразход над предвидения бюджет. Множество аномалии са били докладвани относно построяването на мястото:

* Различни фирми-контрактори са били наети за строежа на различни части от летището. Всички те са били уволнени след като са приключили с работата си. Това води наблюдателите до убеждението, че всичко е било стратегия с цел никой да не знае цялостния мащаб на проекта (съответно и всички подробности, свързани с него).
* Били преместени 84 101 034 м3 земна почва, много повече, отколкото обикновено е нужно. Това подвига съмнения относно наличието на извършвани строителни дейности под земята.
* 8529,5 км. оптични нишкови кабели са били инсталирани за комуникационни цели (за сравнение – от източния бряг на САЩ до западния са около 4 828 км).
* Системата за зареждане на гориво може да изпомпа около 3,78 м3, т.е. 3785,4 л. самолетно реактивно гориво в минута. Това количество е напълно абсурдно като число за целите на едно комерсиално летище.
* Бил внесен гранит от целия свят, въпреки че проектът вече е бил много над първоначално предвидения бюджет.
* Построяване на огромна (може би железопътна или по-високотехнологична) тунелна система (цели камиони могат да циркулират в тях) и на подземни железници/влакове. Повечето от тези не се използват в момента.

Анализът на наличните данни ме кара да стигна до поне едно заключение: тази гигантска конструкция ще стане впоследствие нещо много повече от обикновено комерсиално летище. То има капацитета да поеме голямо количество хора и превозни средства, което кара наблюдателите са мислят, че тази структура може да бъде използвана за военна база, а някои други дори казват, че ще бъда използвана в близкото бъдеще за концентрационен лагер за цивилни. Лично аз няма да продължа със спекулации точно по последната тематична линия, защото нямам доказателства за подобни твърдения. Въпреки това разбирам защо подобни планове биха били държани в строга секретност. Нека разгледаме „успокоителните“, и „приветливи към посетителите“ (кавичките са от мен – бел. пр.) произведения на изкуството, които са изложени на показ в DIA.

Конят на апокалипсиса
[You must be registered and logged in to see this image.]

Значи това е което те посреща, когато влизаш през портите на ада... извинявайте, имах предвид портите на летището. Един висок 9,75 м. жребец от плексиглас с вени, силно изскачащи от цялото му тяло и демонични очи, светещи в червено. Nice... Чух, че децата го харесват много. Интересен факт: конят всъщност е убил създателя си, Луис Джименез, докато той работил върху него. Част от скулптурата се разхлабила, паднала и го смачкала, водейки до фатални наранявания. Приятелите на починалия скулптор сега казват, че конят е прокълнат.
Това силно напомня на ритуална жертва, типична, когато се открива ново място от такова значение за Тъмните. Но какво всъщност символизира конят? Първото нещо, което ми дойде на ум, когато видях това ужасно страшно произведение на изкуството (поне що се отнася за летище), е: бледият кон на Апокалипсиса. Той е четвъртият кон в книгата на „Откровението“ от Йоан в Библията и конникът върху него подходящо е наречен „Смърт“.

„И видях, и ето, блед кон
и името на яздещия на него беше
Смърт, и адът го следваше. И
даде им се власт над
четвъртата част от земята, за да убиват с
меч, с глад, с мор и със
земните зверове.“

—Библия, Откровение от Йоан, 6:7-8

С други думи, конят „Смърт“ (или по-скоро конникът „Смърт“) донесъл множество убийства чрез оръжия, глад и болести. Това е доста екстремно като за „семейно“ летище, не мислите ли? Изглежда, че този кон не трябва да бъде там. Скоро ще осъзнаете, че той перфектно се вписва с останалата част от DIA.

Масонската каменна паметна плоча
[You must be registered and logged in to see this image.]

Камъкът е разположен във „Великата зала“ на летището (термин, който също така се използва и от масоните за означаване на тяхната зала за срещи). Има масонски символи по плочата и по „платформата с клавиши“, която изглежда е написана на брайловото писмо за слепи („камъкът“ е т.нар. „capstone“, т.е. от англ. най-горният (последен, завършващ) камък на строеж/зидария. – бел. пр.).

[You must be registered and logged in to see this image.]

Обърнете внимание на плочата, която споменава за „Комисия за летищата на Новия свят“ (New World Airport Commission). Тази определена комисия не съществува, затова най-вероятно се отнася към Новия Световен Ред. Овен това има и времева капсула, заровена под плочата, която според надписа по камъка трябва да се отвори през 2094 г. (което е втори архетипен символ за връзка с някакъв време-пространствен проект като Монтоук, макар тези капсули да са широко разпространени в САЩ – бел. Н.). Наклонената под ъгъл ръка е много енигматична и изглежда има някаква допълнителна функция/смисъл, различна от това да бъде просто декорация. Имате ли някакви лични проблясъци в тази насока?

пълната статия тук [You must be registered and logged in to see this link.]

_________________
[You must be registered and logged in to see this link.]
Върнете се в началото Go down
Vedra
ОправЕна булка
avatar

Пол : Female Брой мнения : 4183
Точки : 6900
Рейтинг : 142
Регистрация : 29.02.2012

ПисанеЗаглавие: Re: За любителите на мистерии и конспирации   Пет Май 18, 2012 5:08 am

Като гледам годината на строежа, е напълно възможно да е ......наистина , сакрално място за бъдещи военни похождения на "великите" изживяващи се в момента като ......"редови" жители на планетата! Е, понякога "творенията " на архитектурната мисъл , не винаги са такива каквито ...изглеждат! Може и съвсем хаотично да са поставяни и изработвани , но нашето човешко недоумение идва и се храни , точно от този необясним акт на съчетание! Все пак ......сме мислещи същества, и трябва винаги да чоплим "нещото" каквото и да е то! И да търсим и си задаваме въпроси! Аз лично харесвам коня, приемам го като детска играчка без всякаква апокалиптична стойност! Просто кичозно , стърчащо конче, което не ми създава изобщо никакви емоционални трепети! А относно всички останали , плочи , значи други джаджи забулени в мистериозност......е, ако искам мистерия бих се заровила не в Денвърското летище , а .........тук в нашата мила РОдина, тя е изкована от мистерии .........като почнеш от парламенто .....та стигнеш до Столипиново!

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Върнете се в началото Go down
Мах
Мародер-потайник
avatar

Пол : Male Брой мнения : 1683
Точки : 4342
Рейтинг : 129
Регистрация : 14.03.2012

ПисанеЗаглавие: Re: За любителите на мистерии и конспирации   Пет Май 18, 2012 5:25 am

Дай някоя столипиновска мистерия де ... ама без да се казва Айше или Асан и производните им g010

_________________
[You must be registered and logged in to see this link.]
Върнете се в началото Go down
Vedra
ОправЕна булка
avatar

Пол : Female Брой мнения : 4183
Точки : 6900
Рейтинг : 142
Регистрация : 29.02.2012

ПисанеЗаглавие: Re: За любителите на мистерии и конспирации   Пет Май 18, 2012 5:28 am

Като се върна от работа, ако още дишам ........ще напиша , тук лично творчество на мистериозната ми разходка из Столипиново ..... [You must be registered and logged in to see this image.]

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Върнете се в началото Go down
Мах
Мародер-потайник
avatar

Пол : Male Брой мнения : 1683
Точки : 4342
Рейтинг : 129
Регистрация : 14.03.2012

ПисанеЗаглавие: Re: За любителите на мистерии и конспирации   Пет Май 18, 2012 5:48 am

jump all много обичам мистериозните разходки, ще чакам с нетърпение!

_________________
[You must be registered and logged in to see this link.]
Върнете се в началото Go down
само_види
Спамер №1
avatar

Пол : Female Брой мнения : 1490
Точки : 4081
Рейтинг : 55
Регистрация : 16.03.2012

ПисанеЗаглавие: Re: За любителите на мистерии и конспирации   Пет Май 18, 2012 12:13 pm

Браво, Макс, за труда да прехвърлиш статията и за връзката също. Сайтът на издателство "Паралелна реалност" е първото нещо, което проверявам в нета за нови публикации, но пък аз съм си конспираторка g010 . Имам всичките им книги (макар да са само 4 на брой засега) и от тях съм получила много интересна информация, която няма как да намеря другаде.

_________________
Когато си нещастен, не влизай в дома на приятеля си.
Върнете се в началото Go down
само_види
Спамер №1
avatar

Пол : Female Брой мнения : 1490
Точки : 4081
Рейтинг : 55
Регистрация : 16.03.2012

ПисанеЗаглавие: Re: За любителите на мистерии и конспирации   Пет Май 18, 2012 12:23 pm

Ето още една мистерия: Подземните Тайни на Румънския Сфинкс: из окултните архиви на Департамент Нула
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

През лятото на 2003 г., е направено безпрецедентно откритие в една местност на планините Бучеджи, Румъния.
Свръхсекретният окултен отдел на Румънските Разузнавателни Служби – Департамент Нула, разкрива тайната на това място, която може напълно да промени съдбата на цивилизацията. Скрит в тези планини, близо до границата с Трансилвания, се намира и древен Сфинкс, който пази мистерията на планинските околности.
Чрез използване на най-модерна технология, Пентагонът засича мистериозна запечатана камера в самата планина, не далеч от румънския Сфинкс, която е пазена от енергиен щит. Тази преграда има същите характеристики на друга, много загадъчна подземна структура в Ирак.
Колосалният дипломатически натиск осъществен от САЩ и заинтересованите от откритието тайни общества, води до замразяване на плановете на румънците да направят откритието световно достояние.
Книгата представя истинската история на Раду Чинамар, който има възможността да посети тайния обект и да види с очите си холографска архивна зала, уникални технологични достижения оставени от развита цивилизация и три мистериозни тунела водещи дълбоко до недрата на Вътрешната Земя.
„Подземните Тайни на Румънския Сфинкс“ описва хронологията на политическата интрига заобикаляща откритието на тези артефакти и дава достъпно и разбираемо описание на случилото се, което може да окаже огромно влияние на цялата човешка цивилизация.
Само в българското издание, можете да намерите уникално потвърждение на историята на Раду и да разберете как всичко е част от един още по-голям, глобален план, включващ окултните войни на Балканите, водени от хилядолетия, гробницата на Бастет в Странджа, междупространствения портал в Пирин и древното наследство на траките оставено им от атлантската цивилизация.

В линка ще откриете целият [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this link.]

_________________
Когато си нещастен, не влизай в дома на приятеля си.
Върнете се в началото Go down
Мах
Мародер-потайник
avatar

Пол : Male Брой мнения : 1683
Точки : 4342
Рейтинг : 129
Регистрация : 14.03.2012

ПисанеЗаглавие: Re: За любителите на мистерии и конспирации   Пет Май 18, 2012 12:49 pm

Амииииии значи вече ти ще ме заместваш в тая тема и ще ни засипваш с конспиративно и интересно инфо laugh h025

_________________
[You must be registered and logged in to see this link.]
Върнете се в началото Go down
Vedra
ОправЕна булка
avatar

Пол : Female Брой мнения : 4183
Точки : 6900
Рейтинг : 142
Регистрация : 29.02.2012

ПисанеЗаглавие: Re: За любителите на мистерии и конспирации   Пет Май 18, 2012 2:58 pm

тъй като аз винаги смятам, че ако някъде има нещо променящо хода на цивилизацията , едва ли ще остане в тайна .........съм винаги много скептично настроена към подобни "открития"! Иначе по своему нашата планета е забулена в неоткрити тайни и .....всяко едно откритие дава на шир и длъж инфо , което се тълкува разнопосочно и разноУМНО.....Но една е истината .........няма как да разберем ИСТИНАТА, всичко е ХИПОТЕЗИ ! Но пък е интересно , четиво .......и ......времето посветено на тези четива , ни обогатява и резонираме в синдром на мислещи хора ......

Само Види ......и други неща , ще ми бъдат интересни, особено свързани с НАШАТА страна ......Благодаря ти ГОТЕНАААААА [You must be registered and logged in to see this image.]

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Върнете се в началото Go down
само_види
Спамер №1
avatar

Пол : Female Брой мнения : 1490
Точки : 4081
Рейтинг : 55
Регистрация : 16.03.2012

ПисанеЗаглавие: Re: За любителите на мистерии и конспирации   Пет Май 18, 2012 4:01 pm

Макс, аз ще пускам инфо тука, ама и ти давай по едно рамо деееее.... h025

Ведри, готенааааааа, g020 Аз не приемам всяка новина за истина, премислям я през моите разбирания, но.....убедена съм, че важни за нас неща се крият, защото ще се промени статуквото. Всичко опира до власт, контрол и страх... а лидерите искат обикновения човечец да живее мизерно и да се бои за бъдещето си, защото така е много лесно манипулируем.

_________________
Когато си нещастен, не влизай в дома на приятеля си.
Върнете се в началото Go down
Stivans
Пичь
avatar

Пол : Male Брой мнения : 803
Точки : 3403
Рейтинг : 69
Регистрация : 22.02.2012

ПисанеЗаглавие: Re: За любителите на мистерии и конспирации   Пет Май 18, 2012 4:32 pm

Аз пък снощи имах извънземно у спалнята си! Попиле ме! g010

_________________
Богатите също плачат! Ама от смях!
Върнете се в началото Go down
само_види
Спамер №1
avatar

Пол : Female Брой мнения : 1490
Точки : 4081
Рейтинг : 55
Регистрация : 16.03.2012

ПисанеЗаглавие: Re: За любителите на мистерии и конспирации   Съб Юни 02, 2012 7:17 am

[You must be registered and logged in to see this link.]

Цитат от една страница във Фейсбук: А защо не казаха от ТЕРОР емабасито, ЗАЩО са правили инспекции на блокове в квартал Лозенец три месеца преди труса. ''Според живеещи в кооперации около US посолството на улица Козяк комисия от няколко души е обикаляла и е изисквала от домоуправителите строителните планове, за да се увери, че сградите могат да издържат на силни трусове.
Инспекцията е минала само в блоковете, където живеят под наем техни сънародници. Американците обяснявали на домоуправителите на входовете, че имат информация за предстоящ силен и разрушителен трус в София. Те искали да се уверят, че сградите могат да издържат на земетресения от по-висока степен. Американците така и не уточнили откъде точно знаят за предстоящите трусове, но предупредили, че заплахата е реална.''
ДА ОБЯСНЯТ ЗАЩО точно на труса паднаха от небето и дърветата около 4-5 гарги и няколко гълъба . Бяха мъртви.(хотел Рила София).

_________________
Когато си нещастен, не влизай в дома на приятеля си.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: За любителите на мистерии и конспирации   

Върнете се в началото Go down
 
За любителите на мистерии и конспирации
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за срещи от третия вид :: Място за сериозните неща :: Сериозно бе, без майтап-
Идете на: